Rijke schooldag

Naschools aanbod Beppino Sarto 2023/2024  


Dit schooljaar doen circa 90 kinderen mee aan ons naschools aanbod in samenwerking met Enthousiasment.  

Er zijn twee trajecten samengesteld. Namelijk de sport- en de kunstcarrousel. Leerlingen schrijven zich voor een heel schooljaar in voor een van deze disciplines. De sport- en kunsttrajecten worden apart aangeboden voor onder-, midden- en bovenbouw. Per week draaien er dus in totaal 6 groepen (3 groepen sport en 3 groepen kunst). De tijden zijn: 14:30 u t/m 15:45 u 

De deelnemers aan de sportcarrousel gaan onder begeleiding van een sportdocent aan de slag met verschillende sport- en spelvormen. Ook is er voor de midden- en bovenbouw een blok ingepland met een voetbalclinic onder begeleiding van een trainer uit het amateurvoetbal.  

Bij de kunstcarrousel wordt er gewerkt in blokken waarbij er steeds een andere kunstvorm centraal staat. De kinderen krijgen steeds van een andere docent les in dans, beeldende kunst, muziek en theater.  

De inschrijving heeft al plaats gevonden, we kijken wel elk kwartaal opnieuw of er kinderen bij kunnen. 
Daarnaast werken wij met de bovenbouw samen met "House off Typing" en bieden wij typtrainingen aan voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Dit doen wij drie keer per week tussen 14:30 u en 15:30 u.