Ouders over de school

Ook uw uitspraak kan op deze plek staan. U kunt een mailtje met uw reactie sturen naar de directeur (m.bouayachi@skpo.nl)

​Familie Schoonen
"We vinden het belangrijk dat onze kinderen naast goed leren rekenen en schrijven, de katholieke verhalen en tradities leren kennen en met verschillende culturen in aanraking komen"
 
​Familie Trinidad
"Voor ons als ouders en voor onze kinderen is het fijn dat de school, kinderopvang en buitenschoolse opvang in hetzelfde gebouw zitten. Er worden gemeenschappelijke activiteiten georganiseerd en er is een goede onderlinge samenwerking, waardoor de overgang van de kinderopvang naar de school soepel verloopt."
 
Familie Degirmenci
"De rust en de lichte, open ruimte creëren een heel fijne sfeer. De kinderen van groep 1 en 2 gaan met hun klasje naar de speelzaal en de bibliotheek in het gebouw. In de grote hal sluiten ze elk thema af met kleine optredens van de kinderen op het podium. Hartstikke leuk!"

Familie Stoop 
“Het is een overzichtelijke school, waar gedacht wordt in de mogelijkheden van het kind en het team iedere leerling kent”

​Familie Blezer 
“Ons kind kan gemakkelijk leren. Op basisschool Beppino Sarto wordt het uitgedaagd en hoeft het zich niet te vervelen. Uit de hoge gemiddelde score op de Cito blijkt dat álle kinderen gestimuleerd worden het maximale uit zichzelf te halen”