Ouders over de school

Wij horen graag van u waarom u voor onze school heeft gekozen en wat uw ervaringen zijn! Mail uw bijdrage naar beppinosarto@skpo.nl 

Familie de Jong
"Een school waarin je gehoord wordt, waar je als ouder eerlijk kan zijn, zonder bang te zijn dat je veroordeeld wordt, of zelfs erger. Een school waar ze met je meedenken, maar waar ze vooral kijken naar hoe je kind zich op zijn of haar eigen manier in positieve zin kan ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat wij deze school hebben uitgekozen waar iedereen gelijk is, en heb nog steeds spijt dat ik deze school niet ook voor mijn zoon heb gekozen 10 jaar geleden."

Familie van der Sluijs

"Onze school is een voorbeeld voor de maatschappij waarbij verschillende culturen, het anders zijn van elk kind samenkomt tot een mooi geheel.; waarbij respectvol met elkaar samenwerken (in rust) primeert. Het team bestaat één voor één uit toppers, die de kinderen echt laten stralen. En voor wie cito belangrijk vindt: de resultaten liegen er trouwens niet om: de scores zijn fantastisch! Dus naast alle normen en waarden staat het leren voorop!
Ons advies? Vraag een rondleiding aan."

​Familie Hadi
"Wij hebben vier kinderen op deze school (gehad) en er was zowel aandacht voor de snel lerende leerling als de leerling die extra oefening nodig heeft. Het is een school die voor de volle 100% het beste uit je kind haalt. 

​Familie van Melick 
"Wij hebben 5 jaar geleden gekozen voor deze multiculturele school vanwege de persoonlijke sfeer en de rust die deze school uitstraalt, en daar zijn we nog steeds blij mee."