Leerkrachten over de school

Waarom is het zo fijn om op deze school te werken? Inmiddels werk ik alweer 5 jaar met heel veel plezier op deze fantastische school waarbij alle neuzen dezelfde kant op staan. Zowel de leerkrachten, de kinderen als de ouders willen het beste voor alle kinderen. Een hoge betrokkenheid en welbevinden van de kinderen is belangrijk om tot leren te komen, en laat dat nu iets zijn wat wij hier op school erg belangrijk vinden. Met elkaar - het team, de kinderen en de ouders - leggen we de lat hoog voor ieder kind en streven we naar een passende ontwikkeling voor ieder kind! 
Ieder kind is uniek en heeft zijn/ haar talenten waar ik - met alle betrokkenen - graag een bijdrage aan lever. Ieder kind zo goed mogelijk begeleiden, aansturen en vooral de hulp bieden die zij nodig hebben om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen en voor te bereiden op de toekomst!
- Richard van der Zande 

Sinds 2020 werk ik met veel plezier in groep 4 van basisschool Beppino Sarto. Er heerst een hele fijne en rustige sfeer in onze school. We werken hard en we helpen elkaar!
- Rafaëlla L'homme

Wat ik zo fijn vind aan deze school is: 'er is acceptatie naar elkaar. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, of hoe jij de wereld ziet. Op deze plek ben je welkom.'
Door met en van elkaar te leren wordt het leren ook leuker. Dit alles is alleen mogelijk als er school breed rust en duidelijkheid is. De kinderen weten van groep 1 t/m groep 8 allemaal wat er van ze verwacht wordt. Deze rust is de basis voor een fijne leeromgeving. Dit merkte ik vanaf dag één, het maakt me trots om in deze omgeving te mogen werken.
- Tim van den Eijnde

Beppino Sarto een school in de wijk. Een school in de buurt. Iedereen is welkom.
Een school met de liefste hardwerkende kinderen, hele lieve ouders en de beste collega's.
Maar wat maakt Beppino Sarto nu een fijne school om te werken?
Het voelt als thuiskomen. Er heerst rust, regelmaat en structuur. Een fijne werksfeer. 
Iedereen heeft een luisterend oor en staat voor elkaar klaar.
Serieuze momenten wisselen elkaar af met gezelligheid. Een hele fijne combinatie.
- Nicky van Driel 

In alle jaren dat ik op Beppino Sarto werk heb ik diverse rollen gehad: stagiaire, leerkracht, intern begeleider, adjunct directeur en vanaf schooljaar 22-23 ben ik schoolleider van deze fijne school. 
Op Beppino Sarto hebben wij zeer lieve kinderen en respectvolle ouders en dat maakt voor mij iedere dag weer een feest. 
Als ik aan de schoolpoort sta en iedereen begroet dan voel ik de betrokkenheid van de ouders en alle blije gezichten van de kinderen geven mij een warm gevoel. 
 Hoge opbrengsten voor leren en welbevinden staan hoog in het vaandel bij ons. 
Iedere dag zetten alle collega's van de school zich daarvoor in, mét resultaat! 
Daarom werk ik op Beppino Sarto, de school waar ik trots op ben. 
- Maryam Allaoui- Bouayachi

Na 2 periodes stagelopen op Beppino Sarto, kwam er een baan vrij voor mij.
Inmiddels werk ik er al een tijdje en kan ik zeggen dat het ontzettend bevalt.
Het is een fijn en gezellig team dat hard werkt met een gedeelde visie.
Daarnaast hebben we een zeer fijne populatie kinderen en ouders die het werk nog leuker maken.
- Kamiel Franssen

Wij zijn een school waar aandacht is voor elk kind, elke ouder én elke collega. Waar het team professioneel en hecht is en vooral ook betrokken en collegiaal. Diversiteit vind je overal terug. We leggen de lat hoog voor leren en welbevinden en gaan elke dag met plezier naar school!
- Winnie van Baren

Ik werk met veel plezier op de Beppino Sarto omdat er bij ons op school ruimte is voor iedereen. Samen werken we met lef aan hoge opbrengsten voor zowel leren als welbevinden. Die twee gaan voor mij hand in hand, want je kunt pas hoge leerresultaten halen als je lekker in je vel zit. Het is dan ook mijn missie om samen met onder andere de leerkrachten een veilige leeromgeving te creëren waarin iedere leerling zichzelf mag zijn. 
- Sanne Bijsterveld de Wert

Voor mij is de Beppino Sarto al jaren een fijne school om te werken, omdat we het hier ècht samen doen. Samen met de kinderen, met hun ouders en samen met collega's, iedereen doet ertoe. In een open en rustige sfeer werken we er samen hard aan om de kinderen het beste uit zichzelf te laten halen. Zelf mag ik extra begeleiding geven aan kinderen die net wat meer aandacht nodig hebben. Of dat nu is omdat ze extra instructie en inoefening nodig hebben of juist meer uitdaging in de plusgroep. Ik ben er trots op dat we dit samen vorm mogen geven.
- Marian te Borg 

De beslissing om over te stappen naar het onderwijs was een goede keuze, ik vind het geweldig om met kinderen te werken en bij te kunnen dragen aan een fijne leerzame schooltijd. Om dat iedere dag op deze school te mogen doen is heerlijk, de sfeer en de betrokken collega's maken het iedere dag fijn om hier binnen te stappen. 
- Monique Litsenburg

Op de Beppino Sarto kan en mag iedereen zichzelf zijn, wordt er samen hard gewerkt en veel plezier gemaakt!
- Isa Bruijnen