Leerlingen aan het woord

De kinderen van de leerlingenraad stellen zichzelf voor: 

Hallo mijn naam is Josuf Farhad ik zit in groep 8 , ik ben 12 jaar oud mijn hobby ́s zijn tekenen en voetballen. Ik heb geen huisdieren. Ik zit bij de leerlingenraad omdat ik het leuk vind en dat wij sommige dingen voor de school kunnen doen. Ik surveilleer altijd op dinsdag. Ik wil graag iets betekenen voor de leerlingenraad.

Ik ben Marwa en ik zit in groep 7. Ik hou van turnen en wedstrijdzwemmen (bij PSV). Ik ben 11 jaar. Ik vind gym leuk en knutselen. Ik ben fan van PSV en ik ben een Marokkaanse. Mijn grote voorbeeld is voetballer Achraf Hakimi.

Mijn naam is Amira en ik ben 12 jaar. Ik zit in groep 8.
Mijn hobby’s zijn anime kijken. Ik hou van katten, knuffels en anime. Mijn lievelingskleur is rood. Ik zit niet op een sport. Ik heb 2 vogels. (ze hebben geen naam gekregen.) Ik vind rekenen het leukste vak op school.
Ik zit in de leerlingenraad omdat het me interessant leek om er in te zitten. Ook omdat ik ook wat wil doen voor de leerlingen hier op school. Ik surveilleer elke donderdagmiddag bij de kleuters. De kinderen kunnen me vinden in de pauzes.

Ik ben Aslin en ik ben 11 jaar. Ik zit in groep 8 en ik tennis en dans, dat zijn ook mijn hobby’s. Ik zit in de leerlingenraad omdat je je stem mag laten horen voor de rest van de school. Ik denk dat het beter gaat dan vorig jaar en ik heb er zin in. Ik surveilleer elke maandag dan kan je naar me toe. Je kan naar me toe als het pauze is. Je kan altijd tegen mij praten en je hoeft je niet te schamen.

Hey, ik ben Nihal. Ik ben 10 jaar oud, ik zit momenteel in groep 7 en ik ben jarig op 20 januari. Waarom ik bij de leerlingenraad zit? Ik heb een paar redenen: Alle kinderen hebben recht om fijn te kunnen spelen, tuurlijk wel, maar er zijn kinderen die niets willen doen . En dat vind ik stom. Iedereen heeft recht om op een leuk feestje te komen en een fijne tijd te hebben. Ik snap wel dat we soms serieus moeten doen, maar aan het einde zou ik het fijn vinden dat iedereen wat pret zou hebben dankzij mijn hulp. Mijn hobby's zijn: Knutselen, tekenen en tv kijken. Ik zou het fijn vinden als alle kinderen bij zijn met hun pauze en het kunnen besteden aan leuke spelletjes. Als wij naar buiten gaan, zijn er regelmatig veel kinderen die wat activiteiten bedenken. Maar ik ben hier om te vertellen dat kinderen in de pauze en op leuke dagen hun tijd mogen besteden aan het leuke. En ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen spelen wat hun wil, en ik vind het te gek om hier te zijn, en in het kort: kinderen mogen het van mij wel leuk hebben in de pauze. En ook op school. Doei!

Hoi mijn naam is Mijs, ik ben 11 jaar oud en ik zit in groep 8. Ik hou van konijnen🐰, hockey en paardrijden. Ik wil graag naar het Augustinianum. Zelf heb ik ook konijnen Pip&Chilli.
Ik zit vanaf groep 7 al in de leerlingenraad Vorig jaar hebben we een groot feest georganiseerd
voor onze oude directeur (meneer Henk). Ik vind het leukste vak op school spelling. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren en ik graag iets voor de school
wil doen & vind ik het ook wel gezellig. Ik vind het leuk om naar ideeën van andere kinderen te luisteren ik ben altijd te vinden op veldje waar we pauze hebben.

Hallo! Ik ben Dhiyae en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 7 bij meester Kamiel. Mijn hobby's zijn shoppen en met mijn vriendinnen afspreken. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik creatief ben en omdat ik graag verantwoordelijk wil zijn voor de school. Ik vind het erg leuk om mee te denken met de andere kinderen van de leerlingenraad, over allerlei dingen die met school te maken hebben. Ik hoop dat ik goede ideeën heb en de school nog beter kan maken.