Nieuws mei/juni 2023

Schoolreis

Groep 0 t/m 3 ging naar Hullie in Uden en groep 4 t/m 7 naar Irrland in Duitsland. Groep 8 had de hele school voor zichzelf en een dikke hit is na de musical oefenen, verstoppertje spelen door de hele school.Ouderbedankavond

Tijdens een gezellige Bingo asvond hebben wij onze hulpouders in het zonnetje gezet en zijn er veel mooie prijzen gewonnen. 
Hulpouders bedankt voor jullie inzet dit schooljaar!


Spooktocht

Al jaren heeft groep 8 een super kamp op het Polvokamp in Riethoven. De spooktocht is een moment waar de leerkrachten ieder jaar naar uitkijken. 
De spooktocht tijdens het kamp van groep 8. Op de langste dag van het jaar werd er flink uitgepakt. Samen met ouders hebben we de kinderen flink laten schrikken. 

 

Oertijdmuseum 

De groepen 3 zijn op excursie naar het oertijdmuseum in Boxtel geweest. Het was een indrukwekkende ochtend en we hebben er veel geleerd!


Prijsuitreiking

Weet u nog? De fantastische themamiddag. Er waren ook prijzen te winnen, namelijk tegoedbonnen voor Decathlon gesponsord door Dynamo jeugdwerk. Nanna en zijn collega hebben de prijzen uitgereikt.
De derde prijs voor Prince, de tweede prijs voor Selma en de eerste prijs voor Ian. Van harte gefeliciteerd toppers!Grote natuurontdekdag

De groepen 4 zijn op excursie geweest naar Hogeschool de Kempel voor de grote Natuurontdekdage. Zo hebben ze onder andere verschillende onderdelen van een bloem bestudeerd, zelf kruidenboter gemaakt en een blote voetenpas gelopen. Kortom een leuk en leerzame dag!  


Themamiddag gezonde leefstijl

Wat een geweldige zonnige themamiddag 'gezonde leefstijl'. Een middag voor alle kinderen van school en korein. Wij danken Lumens, de GGD, Dynamo en de smultruck van korein voor de samenwerking. Wij bedanken Ozturk fresh food center, Versplaza Weijts groenten en fruit en Dynamo jeugdwerk voor de sponsoring van deze middag! 


Stratumse Avondvierdaagse

Een beetje wind, regen of modder houdt onze toppers niet tegen. Wat hebben ze het geweldig gedaan tijdens de Stratumse Avondvierdaagse! Het bloemetje is meer dan verdiend!