Nieuws juli 2023

Musical groep 8

Vandaag hebben de toppers van groep 8 de musical “het musical mysterie” twee keer opgevoerd. Overdag voor de kinderen en in de avond voor genodigden. Het was een groot succes en ze hebben het super goed gedaan!Feestweek voor meneer Henk

Meneer Henk gaat na dit schooljaar genieten van zijn welverdiende pensioen. De eerste week van juli was omgedoopt tot 'meneer Henk's mega feestweek'. Als we één ding goed kunnen op Beppino Sarto is het samen organiseren, plezier maken en samen vieren! De week was een groot succes! Hieronder volgt een korte impressie.

Vrijdag - optredens en receptie voor ouders en kinderen 

Wauw!!! Dat is het beste woord voor vandaag. In de middag hebben alle groepen een optreden verzorgd voor meneer Henk en zijn gezin. Studio040 was aanwezig en heeft een mooi artikel en filmpje gemaakt te vinden op onze facebook en op de website bij over de school 'de school in de media'. Na schooltijd was er de receptie voor ouders en kinderen. Een kinderdisco, suikerspinnen, popcorn en een geweldige organisatie van de leerlingenraad en ouders maakten dit een onvergetelijke middag. Tijdens deze middag was er ook een speciaal moment voor de sleuteloverdracht van meneer Henk naar juf Maryam, de fantastische nieuwe directeur van Beppino Sarto! Bedankt voor uw massale aanwezigheid.  

 

Donderdag - stormbanen en receptie voor genodigden 

Yes! Vandaag konden de stormbanen wel doorgaan. Het was super gaaf! Na schooltijd was er een receptie voor genodigden. Met het fantastische weer was het een hele fijne middag.

 

Woensdag - oefendag

Op deze dag was het weer onstuimig, vandaar een wissel in het programma. Alle groepen hebben vandaag hard geoefend voor het optreden van vrijdag voor meneer Henk en zijn gezin. 
 

Dinsdag - theater en skate workshop

Vandaag konden de groepen 0 t/m 3 genieten van de voorstelling 'tomaatje op je neus' van Arno Huijbers en Paul van der Heijden. Het was een grappige voorstelling waarbij we veel gelachen hebben. De groepen 4 t/m 8 mochten hun kunsten laten zijn tijdens de skate workshop van Skate Days.

 

Maandag - workshops en voorstelling 

Deze dag stond in het teken van workshops door de klankenkaravaan. De kleuters vertegenwoordigden het werelddeel Azië, de groepen 3 Australië, de groepen 4 en 5 Zuid-Amerika/Brazilië en de groepen 6-7-8 Afrika. In de ochtend heeft iedere groep een optreden geoefend en 's middags was er op het schoolplein een voorstelling voor alle kinderen, door alle kinderen en in het speciaal voor meneer Henk. We sloten de voorstelling af met een fantastisch lied!